Successos

Successos

Banyoles vol ser “contundent” en el cas del tot terreny

L'autor de la destrossa de les escales del Puig d'en Colomer va declarar ahir com a imputat

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va anunciar ahir que l'Ajuntament actuarà “amb tota la contundència possible” contra el conductor del tot terreny que diumenge a la matinada va baixar per les escales del Puig d'en Colomer i en va fer malbé unes quantes. “No estem davant d'una simple bretolada d'una colla d'adolescents que fan malbé una paperera; es tracta d'un acte realitzat per un home de 31 anys acompanyat de gent tan o més gran que ell”, va afegir. La “contundència” a què es refereix l'alcalde consistirà a no acontentar-se fent pagar la destrossa a l'autor dels fets, sinó que es durà el cas als jutjats. “I que els tribunals decideixin”, va dir Noguer, per a qui –va afegir– és molt important mostrar a l'opinió pública que a Banyoles no es poden fer actes d'aquesta mena i quedar impune.

Precisament ahir l'autor confés de la baixada en tot terreny, el veí de Camós Ferran Juncà, va declarar davant la policia municipal, assistit per una advocada, en qualitat d'imputat per un delicte de danys i per conducció temerària. Segons fonts municipals, l'home es va mostrar molt penedit, igual que en el moment en què es va lliurar a la policia. També va ratificar la seva disposició a encarregar-se de la reparació de les escales –van indicar les mateixes fonts–, l'import de la qual superarà els 4.000 euros.

Juncà, amb tres acompanyants a bord, va conduir un Range Rover escales avall del passatge que va del mirador Joan de Palau a l'avinguda mossèn Constans, i va destrossar 32 dels seus 136 graons. També va causar desperfectes a la paret d'una casa particular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.