Successos

Sant Miquel de Campmajor, sense telèfon pels lladres

Tot el poble ha estat un dia i mig sense servei perquè van robar 500 metres de cable telefònic a Porqueres

L'onada de robatoris de cable telefònic va arribar a Porqueres dilluns a la matinada i, de retruc, tots els abonats de Sant Miquel de Campmajor van estar sense telèfon fix ni internet fins ahir al migdia. Els lladres es van endur uns 500 metres de cable (d'un pes aproximat de 2.000 quilos) a l'altura del bosc deCan Ginebreda, al terme municipal de Porqueres, tallant d'aquesta manera el senyal a tot el municipi veí de Sant Miquel. Com és natural, l'alcalde ahir estava molt irritat: “Saps el mal que fa això? Al marge dels perjudicis a particulars, imagina't les empreses que hagin d'estar unes hores o uns dies sense fax o sense internet, o els restaurants que no poden agafar les targetes de crèdit!”, va manifestar Josep Fort.

L'alcalde de Sant Miquel proposarà als alcaldes del Pla de l'Estany –va dir– que facin un front comú per exigir una acció policial més contundent contra aquest tipus de delinqüència. D'altra banda, Fort es mostra molt agraït amb Telefónica perquè la companyia estava actuant amb rapidesa per restituir el servei.

Roben gallines en un mas de Santa Pau

Els lladres es van endur fa uns dies mitja dotzena de gallines del corral del mas La Camància, situat al nucli del Sallent, a Santa Pau. Els amos de l'aviram no van sentir res la nit del robatori, fins que l'endemà van trobar a faltar les gallines. Els robatoris de bestiar ja s'estan convertint en un clàssic en els darrers mesos. El cas més rocambolesc és el del pastor de Girona a qui van robar una ovella, la van violar i després li van anar a mostrar una gravació on va poder veure com un home fornicava amb l'animal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.