Successos

Troben 4 immigrants en la càrrega d’un camió a Garrigàs

Quatre immigrants de Bangladesh van viatjar fins a Garrigàs dins la càrrega d’un camió procedent d’Itàlia. Ho va alertar el conductor del camió, que va aturar-se en sentir cops a la caixa de càrrega un cop passada la frontera. El conductor va aturar-se a la benzinera d’una àrea de servei i, en obrir la càrrega, va descobrir quatre immigrants –dos d’ells menors– procedents de Bangladesh. Des de la benzinera van avisar el 112 i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius de la Policía Nacional i dels Mossos d’Esquadra.

Els menors han passat a disposició de la Direcció General d’Atenció a la Infància (Dgaia), que els traslladarà a un centre, i dels altres dos se n’ha fet càrrec la Policía Nacional, que és el cos armat que té competències en estrangeria.

El transportista, que va quedar en llibertat, va declarar a la Policía Nacional que desconeixia que dugués els immigrants a la càrrega i que segurament haurien pujat il·legalment a Itàlia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia