Successos

Detenen a Vidreres un jove begut per conduir de manera temerària

El noi va xocar intencionadament contra un cotxe patrulla

Ha quedat en llibertat provisional després de declarar al jutjat

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Vidreres (Selva) un jove begut per conduir de manera temerària i xocar intencionadament contra un cotxe patrulla. L’infractor, que té 29 anys i viu a Caldes de Malavella, acumula nombrosos antecedents. La policia el va atrapar de nou després de rebre l’alerta d’una altra conductora, que l’havia vist conduir temeràriament durant força estona per l’autovia A-2. Quan els agents el van interceptar, el jove va provar de fugir. Fins i tot, xocant contra el patrulla policial. Els Mossos van fer-li la prova d’alcoholèmia i, tot i que el jove només es va avenir a bufar una vegada, va donar una taxa de 0,80 mg/l. Per això, els Mossos el van detenir per tres delictes diferents.

Els fets van tenir lloc divendres de la setmana passada. Una patrulla d’agents estava retirant un para-xocs que hi havia a l’A-2 al seu pas per Vidreres, quan una conductora els va alertar que havia vist un cotxe que circulava de manera temerària per l’autovia. La dona els va explicar que el conductor s’havia exposat contínuament, i havia posat en perill els altres cotxes, durant força quilòmetres.

Els Mossos van començar a buscar l’infractor i, al cap de pocs minuts, el van localitzar a la intersecció de l’A-2 amb la carretera C-35. El conductor deixava l’autovia i volia circular en direcció cap a Llagostera.

La patrulla li va donar l’alto però el conductor, en comptes d’aturar-se, va intentar fugir. Els Mossos el van perseguir amb el seu cotxe i al cap de poca estona van aconseguir interceptar-lo. Va ser aleshores quan l’infractor va xocar expressament contra el vehicle policial per intentar fugir; però no se’n va sortir. Els Mossos van identificar el conductor, un jove uruguaià de 29 anys veí de Caldes de Malavella. I de seguida van adonar-se que presentava símptomes evidents d’anar begut. Quan va bufar l’etilòmetre per primer cop, el noi va donar una taxa de 0,80 mg/l (és a dir, per damunt del límit penal). El jove, però, va negar-se a fer la segona prova.

Per això, els Mossos el van detenir per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol, per negar-se a fer les proves d’alcoholèmia i per conducció temerària. El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 31 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Va sortir-ne en llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia