Successos

Detingut un home per vendre cocaïna a la Fuliola després de sorprendre’l els Mossos amb 32,7 grams

Estava a l’interior d’un cotxe al qual s’acostaven persones que volien comprar la droga

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns al vespre un veí de Bellpuig (Urgell), de 33 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’home estava dins d’un turisme aturat a l’avinguda Catalunya de la Fuliola (Urgell) i els suposats clients se li acostaven per comprar-li cocaïna, segons explica la policia. Els Mossos van trobar-li 32,7 grams d’aquesta droga, que estaria valorada en 1.900 euros segons les estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents. Arran de la troballa, els agents el van detenir. L’home va passar dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.

Cap a les vuit del vespre, agents del cos van observar a l’avinguda Catalana de la Fuliola diverses persones que es van sobresaltar en veure el vehicle policial. Una d’aquestes conversava amb el conductor d’un turisme i de sobte va deixar de parlar-hi i va marxar apressadament. Així mateix, dos joves que s’acostaven al mateix vehicle van girar cua i van canviar de direcció.

Davant les sospites, els agents es van acostar fins al vehicle per conversar amb el conductor. Segons els Mossos, aquest es va posar molt nerviós. En un primer moment, va negar tenir cap tipus de substància il·lítica però, finalment, va lliurar als agents un moneder amb set embolcalls de plàstic amb cocaïna. La policia va registrar el turisme i va trobar uns altres set embolcalls amagats al reposador de braços davanter, i a la part posterior del vehicle i dins d’una bossa de roba, dues bossetes amb substància sòlida tipus roca, d’uns 5 grams cadascuna, i una bosseta amb 10 grams aproximadament.

La cocaïna sumava un pes de 32,7 grams, motiu pel qual la policia va detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia