Successos

Un home, ingressat greu amb lesió medul·lar en caure d’un tobogan a Lloret

El turista estatal, de 37 anys, es va fer mal en colpejar-se amb una barra de ferro en una atracció hotelera

Un turista de 37 anys i nacionalitat espanyola, allotjat en un hotel de Lloret de Mar, continuava ahir ingressat en estat greu i amb un diagnòstic de lesió medul·lar incompleta a l’hospital barceloní Vall d’Hebron, on va ser traslladat després d’impactar dijous a la tarda amb una barra de ferro en un tobogan de la piscina de l’establiment. Com que no podia moure’s, un helicòpter medicalitzat el va traslladar d’urgència fins al centre hospitalari, on la setmana vinent està previst que l’intervinguin quirúrgicament.

La víctima va voler-se llançar per un dels tobogans. Però quan es disposava a baixar es va donar un cop amb una barra de ferro que hi havia a la part alta i va lliscar fins a arribar a la piscina. Un cop allà es va adonar que no es podia moure. A banda del dispositiu de rescat, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i han precintat la instal·lació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia