Successos

L’IMET suspèn la credencial al taxista que va envestir una moto i obre un expedient informatiu per investigar els fets

L’organisme es personarà al jutjat com a part interessada davant la denúncia presentada per la persona afectada

L’Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha suspès de manera cautelar la credencial al taxista que va envestir una moto amb dos ocupants, fent-los caure a terra i marxant sense socórrer-los, fins a la incoació d’un expedient sancionador.

De moment, l’organisme ha obert un expedient informatiu per investigar els fets i ha demanat al titular de la llicència que identifiqui el conductor del dia dels fets, que haurà de comparèixer a la seu de l’IMET. En un comunicat, l’ens ha detallat que es personarà al jutjat per defensar els drets dels ciutadans i del col·lectiu professional de taxistes. Els fets s’han donat a conèixer en un vídeo que s’ha fet viral aquest divendres.

En el procés judicial l’IMET es personarà al jutjat com a part interessada davant la denúncia presentada per la persona afectada, defensant els drets dels ciutadans i del col·lectiu professional de taxistes. L’entitat afegeix que com s’observa a les imatges, el mòdul del vehicle tenia aplicada la Tarifa 2, fet que indica que portava passatge, i per tant, que “es va posar en perill la integritat dels usuaris”.

D’altra banda, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest divendres que se seguirà endavant amb la investigació i denúncia dels fets. Ha recordat que la Guàrdia Urbana ha identificat el conductor i està valorant els delictes que es puguin derivar de l’acció amb fiscalia de la seguretat viària. A més, ha expressat el seu rebuig “més contundent” a comportaments temeraris que posen en perill la vida de les persones i ha fet una crida a la responsabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia