Successos

Mor un home de 75 anys ofegat a la platja dels Muntanyans de Torredembarra

Aquesta és la quarta víctima d’ençà que va arrencar la campanya de vigilància a les platges a mitjans de juny

Un home de 75 anys ha mort ofegat aquest dijous mentre es banyava a la platja dels Muntanyans de Torredembarra (Tarragonès). El 112 ha rebut l’avís a les 13:26 hores que un individu es trobava inconscient fora de l’aigua.

El servei de socorrisme ha intentat reanimar-lo fins a l’arribada de tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els efectius del SEM han continuat amb la reanimació, tot i que les maniobres han resultat infructuoses.

Es tracta de la quarta víctima mortal d’ençà que va començar la campanya de platges el 15 de juny. La platja dels Muntanyans disposava de servei de vigilància en el moment dels fets i la bandera que hi onejava era la verda.

Fins al lloc dels fets també s’han desplaçat efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, els quals s’han fet càrrec de les diligències. Des de Protecció Civil de la Generalitat s’insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia