Successos

successos

Mor un jove de 22 anys en un accident de moto a la ronda de Dalt

Un jove de 22 anys va morir dissabte a la matinada en un accident de moto a la ronda de Dalt de Barcelona, segons va informar l’Ajuntament. Per causes que encara no se saben, el jove va caure amb la seva motocicleta i va perdre la vida. La unitat d’investigació i prevenció de l’accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. L’avís del sinistre es va produir pels voltants de dos quarts de cinc de la matinada a l’entrada 5 de la B-20 (Vall d’Hebron-Ciutat Sanitària) en sentit Besòs.

Es tracta de la novena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona aquest any, cinc de les quals són motoristes, un dels col·lectius més vulnerables pel que fa a la seguretat viària a la capital catalana. La primera víctima del 2021 va ser un sinistre de trànsit en què es va veure implicat un vianant menor atropellat a la Bonanova. Al llarg del 2020 es van produir 14 accidents de trànsit mortals a Barcelona. Els motoristes representen la meitat dels morts aquell any. Un altre motorista va morir dijous en un accident a Pals en xocar contra un cotxe i divendres es va registrar una nova víctima, la conductora d’una furgoneta. Amb aquesta eren 60 les persones que havien mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals 22 són motoristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia