Successos

Els Bombers donen per controlat l’incendi d’Agullana que ha cremat una nau d’una empresa de piscines

El cos hi continua treballant amb 28 dotacions, entre les quals dues autoescales

Els Bombers han donat per controlat l’incendi que ha cremat aquest dijous bona part d’una nau d’una empresa dedicada a la fabricació de piscines d’Agullana (Alt Empordà).

Al lloc dels fets hi treballen encara un total de 28 dotacions, entre les quals dues autoescales que permeten els efectius del cos remullar la zona des de l’aire.

Els Bombers han pogut apagar una represa de l’incendi que s’ha produït pels volts de dos quarts de tres de la tarda en una façana de l’estructura i ara es continua remullant la zona per intentar extingir-lo. L’incendi s’ha declarat cap a les nou del matí en una de les naus que té l’empresa Groupe-Deco als afores d’Agullana.

Afortunadament, el vent ha enviat la columna de fum –visible des de molts punts de l’Empordà– cap a la part sud en direcció a Figueres i això ha fet que no hi hagués risc per la població d’Agullana, situada al nord de les instal·lacions de la companyia.

Els Bombers també han pogut evitar que el foc es propagués a una nau contigua on es fabriquen les piscines i en la que hi havia grans quantitats de resina, un material molt inflamable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia