Successos

Presó provisional sense fiança per a l’àvia i la mare del nadó mort a Tarragona el 2020

La causa està oberta per un presumpte delicte d’homicidi

Les dues dones van ser detingudes dijous i aquest dissabte han passat a disposició del jutjat de guàrdia

El Jutjat d’Instrucció 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha ordenat aquest dissabte a la tarda l’ingrés presó de les dues dones detingudes per la mort d’un nadó l’any passat a la ciutat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Les investigades, de 42 i 20 anys, eren l’àvia i la mare de la criatura, respectivament.

Totes dues van ser detingudes dijous com a resultat d’una investigació oberta pels Mossos al desembre arran d’una informació que apuntava que una jove i la seva mare haurien pogut treure la vida al nounat que la primera hauria tingut al mes de març del 2020.

La policia va concloure que les dues dones, veïnes de Tarragona i de nacionalitat espanyola, van cometre l’infanticidi i es van desfer del cos. És per això que les van arrestar a la comissaria de Campclar i avui les han posat a disposició judicial.

Després de la seva compareixença, el jutjat ha acordat l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança de les dues dones. La causa està oberta per homicidi. El cas està sota el secret de les actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia