Successos

Evacuen tots els alumnes de La Salle de Girona per un foc

Un incendi prop del laboratori del centre fa mobilitzar deu dotacions dels bombers, a més del SEM i la policia

No va causar ferits ni danys greus

Un incendi en una petita sala al costat del laboratori de La Salle de Girona va obligar ahir al matí a evacuar al pati els més de 800 alumnes del centre, a més del personal. El foc, originat per causes que es desconeixen, només va afectar una petita sala de 15 m² sense causar danys materials greus ni tampoc cap ferit. Només dues noies van haver de ser ateses per l’ambulància del SEM per un petit atac de nervis.

El director de La Salle de Girona, Josep M. Frigola, va destacar el bon funcionament del pla d’evacuació de l’escola –“en 10 minuts tots els alumnes han baixat i s’han posat al fons del pati, en lloc segur”– i va voler sobretot agrair “la rapidesa” tant dels bombers com del SEM i dels cossos policials –que van acordonar la zona i tallar el trànsit als carres Migdia i La Salle–. Va explicar que van arribar a l’escola en qüestió de tres minuts després que donés l’avís al 112 a les 11.31 hores. Els bombers, que van desplaçar-hi deu vehicles, van donar el foc per extingit a les 11.50 hores. Segons va detallar Frigola, que ahir mateix va enviar una carta a les famílies per explicar-los els fets, l’incendi només va causar petits desperfectes a la sala on es va originar.

La combustió d’alguns plàstics va generar un fum negre que va ennegrir les parets. Aquest fum va fer que els bombers, després d’extingir el foc, haguessin de ventilar les instal·lacions obrint finestres i duent-hi ventiladors des del parc de bombers. Passats dos quarts d’una, quan feia una hora de l’evacuació, els bombers van acompanyar els alumnes en grups a les aules a recollir les seves coses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia