Successos

Empresonat per la mort d’un home a Tarragona

El jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona va ordenar ahir presó per a un veí de Tarragona de 47 anys sospitós de ser l’autor d’un robatori i una agressió mortal divendres a la matinada al barri de Torreforta de Tarragona. Els fets van passar a l’altura del punt quilomètric 214 de la carretera de València i la víctima, un home de 46 anys, va rebre una punyalada que li va causar una ferida greu i l’endemà va morir quan estava ingressat a l’hospital Joan XXIII. L’agressor va ser detingut dissabte a la tarda i ahir el jutge el va fer empresonar.

És el segon empresonat per homicidi a Tarragona en tres dies. El mateix jutjat d’instrucció va fer empresonar dissabte un veí de Barcelona de 70 anys que es va entregar als Mossos i va confessar que havia matat una dona de 91 anys, asfixiant-la amb un coixí, al domicili de la víctima de Tarragona, al carrer Pin i Soler. L’homicida confés era un familiar llunyà de la víctima, el sogre de la neboda de la dona assassinada, segons el Diari de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia