Successos

L’enderroc de la nau cremada a Badalona començarà dissabte i costarà 119.000 euros

El gruix dels treballs serà a la façana del carrer Guifré per descartar que hi hagi més víctimes mortals atrapades

Una trentena de persones participen al minut de silenci per les tres víctimes mortals

L’Ajuntament de Badalona ha adjudicat aquest divendres les obres d’enderroc de la nau del barri del Gorg que es va incendiar la nit de dimecres i que va deixar tres víctimes mortals.

Els treballs costaran 119.000 euros i els farà l’empresa Roig, segons han informat fonts del consistori. Aquest mateix divendres representants de l’empresa ja han estat al lloc dels fets i els operaris hi seran a partir d’aquest dissabte.

Els primers treballs es faran a la façana del carrer Guifré, en una de les zones estructuralment més malmeses. Els Bombers no hi van poder accedir i només es va fer una inspecció “superficial” amb dron i gossos.

Tot i que en principi es va descartar que es poguessin trobar més víctimes mortals, seran els treballs de desenrunament els que acabin de confirmar-ho.

Els investigadors del Mossos d’Esquadra estaran presents durant les obres per poder continuar la seva tasca i intentar aclarir les causes del foc. En aquest sentit, els treballs avançaran d’acord amb les preceptives autoritzacions judicials.

Minut de silenci per les víctimes

Agències

Una trentena de persones han participat aquest divendres al minut de silenci en memòria de les víctimes mortals de l’incendi a Badalona.

L’Ajuntament ha convocat l’acte en record de les tres persones mortes a les sis de la tarda i ha estat presidit per l’alcalde, Xavier García Albiol. També hi han assistit un representant de cada grup municipal i el president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa.

Tot i que s’havia previst un dispositiu policial, la trobada s’ha desenvolupat amb total normalitat, si bé s’ha pogut veure un cartell amb el missatge “racisme i indiferència maten”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia