Successos

Els Mossos d’Esquadra detenen un massatgista de Canet de Mar acusat d’abusos sexuals a pacients

L’home portaria anys actuant i hi ha identificades almenys dotze víctimes

El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge

Els Mossos d’Esquadra han detingut un massatgista de Canet de Mar (Maresme) acusat d’abusar sexualment d’almenys una dotzena de les seves clientes.

Segons fonts de la policia catalana citades per l’agència Efe, el sospitós és un home de 47 anys i veí de la localitat del Maresme.

El massatgista va ser detingut dijous passat per agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Mataró, on una dotzena de dones van denunciar els abusos patits a mans del suposat professional.

Les pacients, en la seva majoria noies joves, s’han organitzat a través de les xarxes socials, on des del passat 11 d’octubre algunes de les víctimes expliquen els abusos patits.

En la majoria dels casos les víctimes testimonien un mateix modus operandi. Amb l’excusa dels massatges, l’home els demanava que es despullessin i les “grapejava” i tocava arreu del cos, a vegades a la zona genital.

En molts casos preparava el consultori amb encens, llum tènue i música ambient o una màrfega a terra.

Segons els investigadors, l’home portaria diversos anys actuant de la mateixa manera i hi ha identificades almenys una dotzena de víctimes.

Després de declarar davant el jutge, l’home ha quedat en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars. El jutge li ha imposat una fiança de 20.000 euros i s’ha de presentar cada quinze dies als jutjats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia