Successos

societat

Una avioneta amb dos pilots desapareix a l’entorn del Delta

Diversos equips d’emergència busquen una avioneta de l’Aeroclub de Reus desapareguda des de dimarts a la tarda. L’aparell, que havia sortit al matí de l’aeroport reusenc en direcció a l’illa d’Eivissa, feia el trajecte de tornada, quan hauria caigut al mar a unes 40 milles nàutiques, mentre sobrevolava el delta de l’Ebre. El pilotaven dos experimentats pilots de la zona, socis de l’aeroclub i membres de la junta. En veure que l’aparell no tornava a la base, es va activar l’alerta. Es desconeixen les causes de l’accident. La cerca de l’avioneta es fa per mar i aire, amb un helicòpter, un avió de l’exèrcit de l’aire i dues embarcacions de Salvamar, entre la costa sud de Tarragona i la nord de Castelló.

Amb una distància de 250 quilòmetres, el trajecte de l’aeroport de Reus a Eivissa és un dels més habituals per als socis de l’aeroclub. El contacte amb l’avioneta es va perdre cap a tres quarts de set de la tarda, quan la seva tornada prevista era a un quart de vuit del vespre. En rebre l’alerta, mitjans de Salvament Marítim i el SAR de l’exèrcit de l’aire van sortir a fer la recerca. Els dos pilots, de 42 i 35 anys, tenen una àmplia experiència. Un d’ells és un mosso d’esquadra fora de servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia