Successos

Ferit greu el conductor que havia quedat atrapat a la cabina del vehicle després de caure al canal de Balaguer

Efectius dels Bombers han estat treballant unes quatre hores per poder excarcerar l’home

Els Bombers de la Generalitat han pogut treure del vehicle cap a les 16 hores el conductor que havia quedat atrapat a l’interior de la cabina del camió després de precipitar-se a l’interior del canal de Balaguer, al terme municipal d’Alcoletge (Segrià).

L’home, que estava atrapat per les cames, ha resultat ferit greu i ha estat traslladat pel SEM a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

El camió, que transportava gra i procedia de la C-12, ha sortit de la carretera al vial d’incorporació a l’A-2, a l’alçada del punt quilomètric 468 de l’autovia en sentit Saragossa. Els fets han tingut lloc cap a les 12 hores. Part de la cabina en què es trobava el conductor ha quedat fora de l’aigua degut a la baixa quantitat d’aigua que baixava del canal.

Han treballat al lloc una desena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre els quals membres dels GRAE, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i agents dels Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia