Successos

Jutgen un veí de Camprodon acusat d'haver violat una noia de Vilallonga

L'acusació particular que exerceix una noia de Vilallonga demana una pena de 12 anys de presó per a Francesc Pagès Mingorance, de Camprodon, a qui acusa d'haver-la violat.

L'acusat va negar els fets ahir en la primera sessió del judici i va dir que les relacions que havia tingut amb la noia –amb la qual havia mantingut una relació sentimental– havien estat consentides per ella. La noia, però, va sostenir que la nit del 23 de juliol del 2005 l'acusat la va trobar pel carrer quan ella anava a una discoteca i que va insistir molt perquè pugés al seu cotxe. La noia va dir que no havia estat obligada a fer-ho, però que hi havia accedit arran de la insistència de l'acusat. Segons ella, l'acusat s'havia ofert per portar-la amb el cotxe a la discoteca, però el que va fer va ser aparcar-lo a l'esplanada d'un supermercat i allà violar-la.

Unes amigues de la noia van explicar que aquella nit la van trobar en un estat molt nerviós i plorant, i que van avisar la policia quan els va dir que havia estat violada.

El ministeri fiscal, que no acusa, i la defensa demanen l'absolució. El judici continuarà avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia