Successos

Roben fil de coure d'equipaments de Bescanó i Riells i Viabrea

Uns lladres van robar fa uns dies una part del cable elèctric de coure de l'enllumenat del camp de futbol de Bescanó i del pavelló poliesportiu de Riells i Viabrea. El cas de Bescanó va tenir lloc la nit del 24 al 25 de maig passat. Els lladres van esbotzar les portes dels quadres elèctrics de les connexions de l'enllumenat del camp, i van sostreure uns dos-cents metres de cable corresponent a dos laterals, valorat en uns 10.000 euros, segons va explicar l'alcalde, Xavier Soy. La part de cable restant del camp la van tallar, però no se la van endur. L'Ajuntament creu que el podrà aprofitar i no caldrà substituir-lo.

El cas de Riells i Viabrea va tenir lloc la nit del 22 de maig passat, en què els lladres es van endur el cable de coure del poliesportiu. A l'equipament, s'hi fan obres i és de fàcil accés, si bé per entrar a les dependències van haver de trencar una de les finestres. Van rebentar el quadre elèctric per poder extreure el fil de coure de l'enllumenat, segons van indicar fonts policials. Els lladres van deixar una part de fil, probablement perquè no el van poder estirar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.