Desarticulen una banda que havia robat en cinc bars d'Esparreguera en un mes

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda que havia robat amb força en cinc bars d'Esparreguera (Baix Llobregat) en un mes. Els quatre detinguts entraven als establiments de nit, entre les tres i les sis del matí. Per accedir-hi forçaven les persianes metàl·liques fent palanca. Un cop a dins, el seu objectiu eren les caixes enregistradores i les màquines escurabutxaques, les quals rebentaven a cops amb barres de ferro o pics. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els detinguts preparaven els cops, ja que els lladres vigilaven els locals des del seu vehicle per determinar quins eren els seus objectius. Fins i tot accedien als bars com a clients per conèixer els detalls dels locals on volien robar. Quan van detenir els quatre sospitosos, els agents van trobar al vehicle en què aquests viatjaven dues barres de ferro de grans dimensions, dos caps de pic, un tornavís i dos parells de guants. A més, consta que els detinguts tenen antecedents per robatoris i diverses identificacions arreu de Catalunya.

A banda d'aquesta banda, els Mossos d'Esquadra han detingut en els darrers mesos dotze persones més, en un dispositiu especial per prevenir robatoris a les nits als municipis del Baix Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.