Successos

Mor un jove de Sils a la Molina a causa d’un accident mentre esquiava

El jove, de 26 anys, estava vinculat al teixit associatiu del poble i al futbol de Vilobí i Riudarenes

Els Mossos investiguen les causes exactes de l’accident

Un veí de Sils, de 26 anys, Jordi Bardalet, va morir ahir al matí a l’estació d’esquí de la Molina a causa d’un accident mentre esquiava. El jove, per causes que s’estan investigant i que encara es desconeixen, va caure i va topar amb unes fustes. Ni els Mossos d’Esquadra de la regió policial del Pirineu Occidental, responsables de la investigació, ni els responsables de l’estació hivernal ceretana van donar detalls de com es va produir l’accident, ni de les causes. Només va transcendir que el jove esquiava correctament a l’interior de les pistes i que les fustes a les quals fa referència la investigació són les tanques de seguretat.

Fonts dels Mossos van afirmar que la mort del jove va ser accidental, en espera de l’autòpsia preceptiva. Per la seva banda, fonts de la Molina van lamentat la mort del jove i van dir que es tractava d’un accident amb un desenllaç fatal.

L’accident va tenir lloc poc després d’obrir-se les pistes, en concret, al sector de coll de Pal de la Molina. La centraleta de l’estació va rebre l’avís quan faltaven deu minuts per a les deu del matí i, ràpidament, s’hi van desplaçar els equips mèdics de la Molina i, una mica després, els d’emergències de la Generalitat, que van intentar sense èxit reanimar l’esquiador.

Jordi Bardalet era molt conegut a Sils, on havia estat membre de Protecció Civil i havia treballat a la Brigada Jove. Per exemple, va participar en l’última edició de la cavalcada de Reis. Era coordinador del futbol formatiu del Club Esportiu Riudarenes i aquest any havia fitxat pel FC Vilobí. El president de l’entitat va afirmar que Bardalet “era un deu com a persona” i va destacar la seva implicació al club. En l’entrenament d’avui al vespre, el club ha convocat tots els jugadors per homenatjar-lo i estudia també fer alguna mena d’acte en el de dijous.

LA XIFRA

26
anys
tenia Jordi Bardalet, una persona molt implicada en el teixit associatiu de Sils i vinculat al món del futbol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia