Una dona de l'Anoia mor ofegada fent barranquisme al Pirineu d'Osca

Una dona de 36 anys, veïna de Sant Martí de Tous (Anoia) va morir ofegada dissabte a la tarda a Torla, a Osca, quan practicava el barranquisme. Segons va informar la Subdelegació del Govern a Osca, la víctima es trobava al barranc de Cebollar quan es va produir l'accident. Tot indica que estava baixant el barranc quan va tenir un problema amb la corda que feia servir per fer el descens i el fort cabal d'aigua. Les tasques de rescat van començar a les cinc de la tarda i hi van intervenir els grup especial de muntanya de la Guàrdia Civil, un metge i un helicòpter. La dona va ser rescatada tres hores més tard ja sense vida. El cos va ser traslladat al dipòsit de Boltaña (Osca).

Dissabte a la tarda, a la Ribagorça, un veí de Barcelona de 50 anys va morir mentre practicava el parapent a Bissaürri, a la vall de Benasc, durant una competició esportiva, segons va informar també la Subdelegació del Govern a Osca. L'accident es va produir quan el parapent que sobrevolava la zona es va plegar i es va precipitar contra el vessant d'una muntanya. La Guàrdia Civil va rescatar el cos del parapentista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.