Successos

Rescaten els dos ocupants d’un vaixell enrocat al Port de la Selva

Dues persones van ser rescatades sanes i estalvies, ahir a primera hora de la tarda, d’un illot proper a la punta Blanca situat a 30 metres de la costa del Port de la Selva. Salvament Marítim va rebre l’avís a les dues de la tarda i van desplaçar-hi l’embarcació Salvamar Alnilam. Quan hi van arribar, però, les condicions de la zona feien perilloses les maniobres de rescat i van demanar als Bombers de la Generalitat que ho fessin per aire. L’helicòpter dels Grups d’Actuacions Especials (GRAE), doncs, va anar fins al lloc dels fets, va gruar els dos ocupants de la barca i els va traslladar fins al moll de Port de la Selva. L’embarcació accidentada, d’uns 6 metres d’eslora, s’havia anat omplint d’aigua per un problema no especificat i, si les dues persones que hi anaven no s’haguessin acostat a l’illot, haurien naufragat. El vaixell va quedar enrocat i mig enfonsat a causa de la topada amb les roques de la zona.

A part de l’helicòpter del GRAE, Bombers de la Generalitat hi va enviar dues dotacions més de suport per mar, que, finalment, no van haver d’intervenir, ja que, amb l’enlairament dels accidentats, n’hi va haver prou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia