S'escapen un toro, una vaca i un vedell d'una granja de Llambilles i es passegen pel mig de Cassà

Els animals no van provocar cap incident i l'amo els va poder recuperar sans

Imatge curiosa la que es va veure ahir al matí a Cassà de la Selva. Veïns i conductors van quedar sorpresos en veure com un toro, una vaca i un vedell es passejaven pels carrers del municipi. Ràpidament els vianants van trucar a la policia local de Cassà de la Selva, que es va desplaçar fins a la zona per intentar controlar la situació, no gaire quotidiana.

Trencant el cable

Sembla que els animals es van escapar de la granja Maimí de Llambilles després de trencar el fil elèctric que els tenia tancats. Després de fer una bona caminada per la zona de Matamala, els tres animals es van separar en arribar al nucli de Cassà de la Selva. Per una banda van anar el toro i el vedell, que es van localitzar a la zona del carrer d'Antoni Gaudí. La vaca, la van trobar al carrer de Xavier Carbó, a la zona del polígon industrial on hi ha el CEIP Aldric.

Un cop controlats els animals, la policia local de Cassà va intentar esbrinar per telèfon quin dels pagesos de la zona en podia ser el propietari. Alguns d'ells es van desplaçar fins al poble per comprovar si eren seus. Fins i tot es va trucar al circ Raluy, que està instal·lat al municipi fins diumenge, per preguntar si eren d'ells.

Cap a les onze del matí, finalment va arribar el propietari dels animals. En primer lloc es va encarregar de tornar el toro i el vedell dirigint-los a peu fins a l'IES Cassà de la Selva i després, camp a través, fins a la seva granja de Llambilles. Un cop a lloc, el pagès va tornar a Cassà per buscar la vaca, que era al polígon industrial. I cap a les quatre la va tornar a la granja, però aquest cop ho va fer amb el camió.

La visita inesperada dels tres animals va quedar simplement en una anècdota ja que no van provocar cap accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.