Successos

Un tros de metall llançat per l’explosió hauria provocat l’esfondrament a Torreforta

Una planxa o peça de ferro projectada a gran velocitat hauria rebentat el terra del pis superior al de la víctima mortal

“Hem vist volar un projectil contra l’edifici”, afirmen els veïns

Una peça metàl·lica projectada per l’ona expansiva de l’explosió d’aquest dimarts en una empresa química de la Canonja podria haver estat la causa de l’esfondrament parcial d’un habitatge al barri de Torreforta de Tarragona, on un veí ha mort i una altra persona ha hagut de ser atesa per una crisi d’ansietat.

Veïns de la zona de Ponent de Tarragona, atònits després de l’explosió, asseguren haver vist “volar un projectil” que ha impactat contra l’edifici de la plaça García Lorca. Podria tractar-se d’una planxa o peça de ferro metàl·lica, projectada a gran velocitat, que hauria entrat per un tercer pis i rebentat part del terra, que hauria cedit cap al pis inferior. A la part posterior de l’edifici s’aprecien notables danys a la finestra per on hauria entrat aquesta peça.

La víctima mortal residia al segon pis, però se l’ha trobat sense runa a sobre.

Els Bombers han accedit a l’edifici per comprovar l’estat de l’estructura i tres pisos han quedat desallotjats i segellats.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets i determinar si estan vinculació amb el sinistre a l’empresa IQOX, situada a més de dos quilòmetres de Torreforta.

La titular del jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona s’ha dirigit al lloc després de tenir confirmació, per part dels Mossos d’Esquadra, que una persona havia mort en quedar sepultada a l’edifici, a causa de l’explosió, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia