Successos

seguretat

Detingut a Osca el sospitós d’un crim al Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil van detenir el 22 d’agost a Graus (Osca) un home de 58 anys de nacionalitat espanyola, sospitós de ser l’autor d’un apunyalament mortal a Sant Feliu de Llobregat el 2018. Els fets, segons el comunicat oficial, es remunten al 21 d’abril del 2018, quan la víctima va discutir amb l’home ara arrestat davant de la porta d’un bar de Sant Feliu de Llobregat. La discussió va pujar de to i l’agressor va agredir la víctima amb una arma blanca i li va causar ferides greus que li van acabar provocant la mort després d’una setmana d’hospitalització.

Els investigadors dels Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van aconseguir identificar l’agressor i van saber que havia fugit a Graus, una població d’uns 3.700 habitants d’Osca. En ser fora de Catalunya, els Mossos van contactar amb la Guàrdia Civil i junts van muntar l’operació Portera per entrar al domicili del sospitós, que, segons publica l’Heraldo de Aragón, és un col·leccionista d’antiguitats, per fer l’arrest i escorcollar la casa, on van comissar diverses armes blanques. A Sant Feliu de Llobregat, també van ser detinguts un home de 54 anys i una dona de 47 sospitosos d’encobriment. Els arrestats ja han passat a disposició judicial i el jutjat va ordenar ingrés a la presó per a l’home considerat autor material de la ganivetada i llibertat per als altres dos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia