Successos

Desapareix al Port de la Selva i el troben mort

Un home d’uns 60 anys que era buscat des de les cinc de la tarda d’ahir al Port de la Selva després que hagués desaparegut mentre feia la Transpirenaica, va ser trobat mort en una zona de difícil accés, segons van confirmar ahir a la nit els bombers. L’home feia la travessa a peu i no en bicicleta com havia indicat alguna font en un primer moment. Sembla ser que l’home feia aquesta ruta amb el seu fill quan en algun moment es van separar i no va acabar arribant a la seva destinació. Segons van explicar fonts dels bombers a l’agència ACN, l’última vegada que es va parlar amb la víctima eren quarts de dues del migdia i va dir que no trigaria gaire temps a arribar.

En el dispositiu de recerca van participar efectius dels bombers, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, la policia local i Salvamar. Els bombers van activar nou dotacions terrestres i un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (Grae) i van centrar la recerca a la zona del coll de Perafita, al terme de Cadaqués, i al mas Bufadors i cala Tavallera, al Port de la Selva. Per la seva part, Salvamar va enviar una embarcació a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia