L'Audiència aplica la legítima defensa i absol el gendre del fundador de Ferry's

Francisco Ramírez va disparar contra els assaltants de la seua casa de Canals i en va matar dos

La secció segona de l'Audiència de València ha absolt Francisco Ramírez, gendre del fundador de l'empresa tèxtil Ferri, per la mort de dos dels assaltants al seu xalet de Canals, ja que ha considerat que va actuar en disparar contra ells sota l'eximent completa de legítima defensa. Ramírez havia estat acusat en el procediment del cas per les viudes dels assaltants, que reclamaven per a ell trenta anys de presó.

Els fets es van produir el 4 de gener de 2006, quan la casa de Ramírez va ser assaltada per deu homes, la majoria encaputxats i armats, quan ell i la seua muller estaven en l'interior de la vivenda. Els assaltants van lligar la dona i van obligar el marit a lliurar-los el contingut de la caixa forta. L'empresari va aprofitar una distracció dels assaltants per agafar un rifle de tir olímpic i iniciar un tiroteig que va acabar amb la mort de dos dels atracadors. Ramírez havia sigut acusat en el procediment del cas per les viudes dels morts, que reclamaven per a ell trenta anys de presó.

La sala ha decidit condemnar els assaltants, jutjats per l'atracament al xalet per diversos delictes de robatori amb violència i intimidació amb agreujant de disfressa i abús de superioritat, a penes que en cap dels casos superen els quinze anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.