Successos

La conductora beguda celebrava el segon aniversari de la seva filla

La conductora, veïna de Lloret de Mar de 22 anys, que diumenge al matí, anant beguda, va causar l’accident a l’N-II a Vilademuls que va deixar malferits tres motoristes, havia begut tres xopets de tequila la nit abans per celebrar que la seva filla complia dilluns dos anys i, quan va tenir l’accident, segons el seu relat, anava a comprar un pastís d’aniversari per la nena. La conductora, assistida per la lletrada Natàlia Frigola, va explicar davant del jutge que després de prendre’s els tequiles, sense haver menjat, va anar a dormir una estona abans d’agafar el cotxe i que no s’imaginava que havent dormit encara donaria positiu a la prova d’alcoholèmia. Va marcar un índex de 0,38 mg/l quan el màxim permès és de 0,25. La conductora, que durant la seva detenció va demanar permís per alletar la seva filla, es va mostrar molt penedida en la seva compareixença al jutjat i molt preocupada per l’estat dels motoristes que va envestir, a dos dels quals els van haver d’amputar una cama. La noia, que va necessitar atenció mèdica per un atac d’angoixa, va explicar que, mentre circulava per l’N-II amb l’objectiu d’anar a comprar el pastís d’aniversari, es va desorientar i va posar el GPS; però, tot seguint les indicacions de l’aparell, en fer una rotonda, sense que tingués capacitat de reaccionar, va envair el carril contrari i va envestir tres dels cinc motoristes que li venien de cara.

El jutjat va deixar dilluns la conductora en llibertat, però li va retirar el permís de conduir i el passaport i li ha prohibit sortir del país. La noia serà sotmesa a un judici pels delictes de lesions imprudents i contra la seguretat del trànsit. Els ferits continuen hospitalitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia