Successos

Troben un mort lligat amb pedres al pantà de Darnius-Boadella

El cadàver d’un home, envoltat amb corretges que el lligaven a dues pedres i amb senyals de cops al cap i a la cara, va ser trobat ahir per dos pescadors al pantà de Boadella. El cos estava submergit dins de l’aigua però a poca profunditat i era fàcilment visible des del marge del pantà. Era en un punt on és fàcil accedir-hi en cotxe per una pista i els indicis apunten que l’haurien llançat rodolant pel marge. Un cop la comitiva judicial va ser a l’escenari, es va fer l’aixecament i inspecció del cos. No duia documentació ni cap objectiu identificatiu: ni rellotges, anell... Aparenta uns 50 anys, un xic gras i amb cabell de color castany

Sense pantalons

L’home mort no duia pantalons, però duia posada una samarreta, els calçotets i també anava calçat, amb unes sabates de color negre sense cordons. Els Mossos, que ahir van mobilitzar l’helicòpter, rastregen la zona buscant pistes i comproven denúncies per desaparició per intentar identificar la víctima. Per l’estat del cos, tot fa pensar que feia poc temps que era a l’aigua. Probablement no gaire més d’un dia, per això els Mossos també intenten trobar possibles testimonis que fossin pels volts de l’embassament i haguessin pogut veure moviments sospitosos. En l’autòpsia, que previsiblement es practicarà dilluns, es comprovarà si la víctima tenia aigua als pulmons, cosa que suposaria que la van llançar viva al pantà i que es va ofegar, o si, per contra, no hi havia aigua als pulmons, representaria que la van llançar morta a l’aigua. També s’haurà de certificar si algun dels cops que tenia visibles al cap van ser la causa de la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia