Un menor intoxicat per un incendi a Olot i una família, per gas a Fogars de la Selva

Una persona menor d'edat va resultar intoxicada lleument poc abans de les dues de la matinada d'ahir a Olot, com a conseqüència d'un incendi que es va originar en una habitació del bloc número 2 del carrer Francesc d'Assís, segons van informar els bombers. Tot indica que les causes de l'incendi van ser provocades per un curtcircuit d'un equip de música, segons va explicar Àngel Prada, del gabinet de comunicació de l'Ajuntament. Cinc persones més van haver de ser evacuades de l'habitatge. L'incendi va cremar un matalàs, una catifa i una tauleta de nit, i va afectar, per tant, tota l'habitació. Cinc dotacions del bombers es van desplaçar fins al lloc de l'incendi.

D'altra banda, una família de quatre persones –pares, fill i àvia– van resultar intoxicades lleument per gas propà divendres a la nit, a Fogars de la Selva. L'incident va tenir lloc al carrer Joan Maragall, número 8 de la localitat. Fonts de la policia local van explicar que les causes s'atribueixen a una caldera que la família tenia a la cuina que no cremava correctament. Segons les fonts, la família es va adonar de l'incident quan l'home es va començar a trobar malament. En veure que la resta de familiars també es marejava, l'home ho va atribuir a la caldera i va donar l'alerta. Els ferits van ser traslladats a l'hospital. Els bombers es van desplaçar al lloc dels fets amb dues dotacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.