Detenen una banda que atracava supermercats al Baix Llobregat

Els lladres intimidaven els treballadors amb armes de defensa elèctrica, ganivets i pistoles simulades

Sempre esperaven la mateixa hora per actuar, quan el supermercat estava a punt de tancar les portes. Hi entraven per separat per controlar al mateix temps les càmeres de seguretat de l'establiment i el personal que encara hi quedava. Quan els assaltants intuïen que tenien la situació controlada, treien l'arma i amenaçaven els treballadors perquè els entreguessin la recaptació que havien fet durant el dia. Per intimidar els empleats, els lladres no dubtaven a fer servir pistoles simulades, ganivets i dispositius de defensa elèctrica, que transmeten una descàrrega elèctrica a l'adversari. Un cop aconseguit el botí, fugien amb cotxes que havien robat prèviament o de persones alienes al grup.

La investigació va començar al setembre, després que la banda atraqués un supermercat de Gavà. Poc després, els lladres van atracar un altre supermercat, a Sant Andreu de la Barca, i ho van intentar en dos més de Cornellà de Llobregat i Abrera, i en un parell de Barcelona. D'altra banda, els Mossos també els acusen d'un robatori amb força a un establiment comercial de l'Hospitalet, d'un robatori i furt d'ús de vehicle i d'una simulació de delicte.

Després d'identificar i detenir els sospitosos, d'entre 18 i 23 anys, els agents van escorcollar dos pisos i un local de l'Hospitalet, on van trobar diversos objectes relacionats amb els atracaments: armes blanques, quinze cascos de moto, guants, tapaboques, potes de cabra i diversos objectes robats. El jutjat d'instrucció número 6 de Gavà va ordenar l'empresonament de dos dels cinc detinguts. Els Mossos d'Esquadra preveuen detenir més persones relacionades amb la banda.

Detenen dos lladres de licors a Girona

ò. pinilla

La Policia Municipal de Girona va detenir divendres un jove de 28 anys, de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació d'unes ampolles de licor en un supermercat del barri de Sant Narcís de Girona. El lladre, que es va fer escàpol en un primer moment i va protagonitzar una persecució a peu abans de ser detingut, va agredir un treballador de l'establiment i l'agent que el va detenir. Es dóna el cas que poc després d'aquesta detenció es va interceptar un segon jove, de 20 anys i també de nacionalitat romanesa, quan acabava de furtar begudes alcohòliques en un supermercat a Santa Eugènia. De resultes de la detenció, els agents van comissar una bossa de mà, folrada amb paper d'alumini per evitar les alarmes, amb cinc ampolles a dins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.