Detinguts a Manresa per còpia de CD i DVD i distribució en altres països

La Policía Nacional ha detingut tres homes d'origen africà que es dedicaven a la còpia massiva de CD i DVD i a la posterior distribució a l'Estat i altres països europeus. Els tres detinguts estaven instal·lats en un pis de Moià (Bages), després d'haver aconseguit fugir, setmanes abans, d'una operació de la Policía Nacional en un pis de Granollers en què es van trobar milers de còpies de material multimèdia i tot tipus de màquines.

Durant el registre al domicili de Moià, els agents van intervenir uns 30.000 CD i DVD d'actualitat, i una torre d'ordinador amb dotze gravadores i diverses fotocopiadores de gran potència. Una bona part del material recuperat estava en anglès, un fet que va fer sospitar als agents que els CD i DVD eren distribuïts en altres països estrangers, probablement cap a altres ramificacions de la xarxa africana. L'operació policial es manté oberta per tal d'aclarir aquest possible vincle.

Els tres detinguts estan acusats d'un presumpte delicte contra la propietat industrial. L'operació, batejada com a Blaky, ha estat coordinada pel jutjat d'instrucció número 1 de Manresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.