Successos

Plantacions de marihuana vora el Fluvià

Els Mossos han comissat més de 8.500 plantes entre cinc municipis

Una operació policial dels Mossos d’Esquadra que va durar quatre dies en cinc municipis de l’Alt Empordà s’ha tancat amb dos detinguts i més de 8.500 plantes de marihuana comissades. Dos homes, homes de 27 i 38 anys de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, van ser detinguts el 8 d’agost. El dispositiu policial tenia per objectiu localitzar plantacions de marihuana a llocs d’accés difícil, prop de la llera del riu Fluvià, ocultes entre la vegetació. Els Mossos van fer servir un helicòpter per trobar les plantacions des de l’aire. Dos dies abans de les detencions, per exemple, en van trobar una amb 931 plantes a Navata i una altra amb 278 a Cabanelles. L’endemà, a Pontós, se’n va desmantellar una tercera amb 2.667 plantes, i també un assecador on n’hi havia 620 més. El mateix dia, en una finca propera al riu a Vilajoan (Garrigàs), es van trobar dues plantacions més, una amb 820 plantes i l’altra amb 210. El 8 d’agost, al nucli rural d’Arenys d’Empordà (Garrigàs) es van trobar dos camps més amb 620 i 540 plantes. En aquest punt, els Mossos van trobar dues persones dormint en una tenda, amb una escopeta, telèfons mòbils, un sac d’un centenar de plantes que s’estaven assecant i un envàs amb dos quilos de cabdells de marihuana.

Finalment, el dia 9 d’agost els Mossos van acabar l’operació amb el desmantellament de cinc plantacions més al terme municipal de Garrigàs (1.900 plantes). Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, la droga podria estar valorada en 114.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia