Roben de matinada en una fruiteria de l'Escala i una perruqueria de Girona

Ingressen a la presó tres lladres que van assaltar una casa a Fornells de la Selva

La matinada passada, dos establiments de Girona i l'Escala van tornar a ser víctimes de robatoris. Pel que fa a la capital gironina, l'objectiu dels lladres va ser la perruqueria Art Saló, a la plaça d'Europa, que en un interval de deu dies ja ha estat assaltada dues vegades. Els lladres van forçar la porta fent palanca fins que van poder accedir al local. Dins, van rebentar l'alarma i es van endur deu assecadors de cabell –valorats en 500 euros–, tisores, altaveus, dos ordinadors, una minicadena de música, aparells de depilació i capses plenes de material de perruqueria valorats en uns 1.400 euros.

La nit de dimecres, els lladres també van assaltar Fruites Núria de l'Escala. Van rebentar les portes i van anar a les caixes enregistradores. Una la van buidar i l'altre se la van endur sencera. En total, es van emportar en efectiu uns 1.500 euros. Les càmeres de seguretat els van enregistrar actuant, com ha passat en altres ocasions. L'amo del comerç ha exposat a les dependències les fotografies dels lladres extretes de les gravacions, però els atracadors no tenen cap problema per anar a la botiga i arrencar-les. El propietari lamenta que ara els lladres fins i tot es mofen davant les dependentes. Fa uns dies, uns nois van entrar i van anar directes a la zona dels licors i van agafar unes ampolles, i es van encarar a la dependenta dient-li: «Tu calla i no expliquis res.» D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns un veí de Salt, de 19 anys de nacionalitat marroquina, i dos de 19 i 20 anys, veïns de Girona i de nacionalitat algeriana, per haver robat en una casa de Fornells de la Selva. De la casa es van endur una bateria d'una càmera fotogràfica, una nòmina i diverses joies. Tots tres lladres han ingressat a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.