Successos

successos

Tres ferits greus arran d’una baralla multitudinària a Cornellà

Tres joves van quedar ferits greus arran d’una baralla multitudinària que es va registrar cap a les sis de la matinada d’ahir a Cornellà de Llobregat. Segons va avançar El Periódico i van confirmar els Mossos a diverses agències, la policia va rebre algunes trucades al telèfon d’emergències 112 de diversos testimonis que informaven que hi havia un nombrós grup de persones que s’estaven barallant a l’altura del número 246 de la carretera d’Esplugues, a Cornellà, a l’exterior d’una discoteca. Quan els agents hi van arribar ja no quedava ningú, però poc després van rebre una trucada de l’hospital de Viladecans, en què els informaven de l’ingrés de tres persones ferides amb contusions greus, a qui es va identificar, probablement a causa de la baralla, una circumstància, però, que els agents estan investigant.

Alguns vídeos gravats per veïns de la zona, reproduïts ahir per les xarxes socials, mostren una baralla multitudinària en què a alguns joves els colpegen i claven puntades de peu al cap fins i tot quan ja es troben estirats a terra i sembla que estiguin inconscients. Alguns dels agressors que apareixen als vídeos portaven pals que utilitzaven per colpejar amb extrema violència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia