Successos

SOCIETAT

Tres accidents de trànsit deixen un balanç de quatre morts

Quatre persones han mort a les carreteres catalanes des de divendres a la nit, en tres accidents de trànsit que s’han produït a Mont-roig del Camp, Sant Vicenç dels Horts i Vilanova i la Geltrú. El primer va ser la nit de divendres a la població del Baix Camp, quan un cotxe i una furgoneta van topar frontalment a l’N-340 i a causa de l’impacte el turisme va quedar partit en dues parts, les quals van quedar separades entre elles més de 20 metres. A banda de la persona que hi va morir, tres més van quedar lleument ferides.

Pel que fa a l’accident de Sant Vicenç dels Horts, una persona va ser atropellada quan creuava l’A-2 i va ser envestida per un vehicle que circulava. Els dos ocupants del cotxe van patir ferides de menor consideració però l’incident va obligar a tallar el trànsit en els dos carrils en direcció a Barcelona.

Finalment, els dos ocupants d’una moto van morir també ahir a la C-31 al seu pas per Vilanova i la Geltrú quan el vehicle va impactar frontalment contra un turisme, en un tram marcat amb línia continua. Els tres ocupants del cotxe també van resultar ferits, un d’ells de gravetat, i es va haver de tallar el trànsit a la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia