Successos

seguretat

robatori

Assalten el restaurant més afortunat

Uns lladres entren a robar a Can Barceló, de Campdorà, que ha repartit dues vegades el premi de la Grossa

Els assaltants s’enduen material valorat en uns 50.000 euros

Uns lladres han assaltat el restaurant Can Barceló del nucli de Campdorà conegut per haver repartit 8 milions d’euros en l’últim sorteig de la loteria catalana de la Grossa de Cap d’Any, i 3 milions més en el sorteig de l’any anterior. Els assaltants s’han emportat material valorat en uns 50.000 euros, entre el qual figura la màquina expenedora de tabac, la cafetera industrial, un televisor, un microones, ampolles i, fins i tot, un pot de donacions contra el càncer.

Els propietaris es van trobar ahir al matí en obrir el local que havien forçat la porta del darrere i que els lladres havien sostret tot aquest botí. La família sospita que el robatori es va produir la matinada de dilluns a dimarts, ja que, malgrat que l’alarma no es va disparar, sí que va rebre un missatge sobre les quatre de la matinada que advertia que havia saltat el llum. Els responsables del local no hi van donar importància, però al matí van comprovar que els lladres havien canviat l’orientació de la càmera de vigilància abans d’assaltar el local de matinada.

La propietària de l’establiment, Nuri Barceló, va dir ahir que els assaltants havien de saber on s’ubicava aquest dispositiu: “La van girar cap amunt, així que segur que han estat aquí menjant perquè, si no, no té cap explicació.”

El restaurant va poder obrir dimecres després d’haver rebut recanvi dels electrodomèstics sostrets, encara que Barceló va lamentar que els lladres s’ho van emportar “tot”.

No és el primer cop

La propietària va explicar que abans d’haver repartit els premis de la Grossa mai havien patit un robatori, però que, després de repartir el premi per primera vegada el 31 de desembre del 2016, van patir-ne un quatre mesos després i que, ara, es repeteix la situació.

LA FRASE

Es deuen creure que nosaltres ens hem fet rics, però no ens va tocar res, tot es va repartir
Nuri Barceló
propietària de l’establiment

No s’han trobat empremtes

“Es deuen creure que nosaltres ens hem fet rics, però no ens va tocar res, tot es va repartir”, es va lamentar aquesta restauradora gironina. A part de la maquinària de grans dimensions i els danys causats per accedir al local, els lladres també es van emportar dos molinets elèctrics, la talladora d’embotits, ampolles de licor, pernils, caixes de tonyina i garrafes d’oli. A això, s’hi sumen més de 1.000 euros que hi havia a la caixa registradora i altres quantitats de diners en metàl·lic corresponents a venda de loteria i el pot de recaptació destinat a col·laborar en la lluita contra el càncer infantil a través de l’hospital Sant Joan de Déu.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per trobar els lladres, que duien guants perquè no s’han trobat empremtes, i que van carregar tot el material en un camió o furgoneta, a causa del volum que representava. La policia està revisant la zona per si localitza càmeres de seguretat i testimonis dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia