Mor un home de 76 anys en un accident de trànsit, a Cervià de Ter

Un home de 76 anys i veí de Badalona va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a la carretera GI-633, al terme municipal de Cervià de Ter. Segons van informar els Mossos, el sinistre va passar pels volts de tres quarts sis de la tarda quan van xocar lateralment un turisme, que circulava en sentit a Sant Jordi Desvalls, i un vehicle tot terreny, que anava en l'altre sentit. La víctima mortal era el conductor i únic ocupant del turisme. Per una altra part, el conductor del tot terreny, que també viatjava sol, va resultar ferit lleument i va haver de ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els mossos investiguen les circumstàncies de l'accident. Segons les primeres hipòtesis, el turisme, per causes que es desconeixen, hauria envaït el carril contrari, s'hauria entravessat i el tot terreny l'hauria envestit.

Aquesta víctima d'ahir a Cervià de Ter és la cinquena persona que mor aquest any a les comarques gironines. El primer accident va passar el dia 3 de gener a Roses, on va morir un motorista holandès; el 8 de gener, va morir el conductor d'una furgoneta a l'N-II, a Caldes; el 16 de gener, el conductor d'un cotxe a l'N-II, a Llers, i el 19 de gener, a l'AP-7, a Vilobí d'Onyar, va morir una camionera romanesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.