Successos

tribunals

judici per pornografia infantil

S’enfronta a presó per haver publicat la foto d’una menor

L’acusat va penjar a internet una imatge de la nena, de sis anys, al cim d’una bicicleta, i on hi deia “Es ven”

Un veí d’Hostalric s’enfronta a una pena de sis anys de presó per un delicte de revelació de secrets. Els fets van ocórrer el setembre del 2014, quan l’acusat va fer una fotografia d’una menor al cim d’una bicicleta al carrer Jacint Verdaguer d’Hostalric. Posteriorment, l’acusat va publicar la imatge a la pàgina d’internet de compravenda Segundamano España amb el títol “Es ven”. Una circumstància que va doldre als pares de la menor. A més, la mateixa fotografia va ser publicada a la plataforma Facebook. L’home va mantenir la imatge a internet malgrat que els pares de la menor, un cop van tenir coneixement dels fets a través de veïns i coneguts que els van avisar, es van queixar a l’acusat i van demanar que eliminés la fotografia ja que afectava la seva filla menor d’edat. Va ser concretament el pare de la nena qui, a través d’un missatge a l’acusat, va demanar que retirés “immediatament” la fotografia de les xarxes socials. Però l’acusat no en va fer cas, segons s’especifica en els escrits de conclusions de l’advocat de l’acusació particular.

Al cap de dos dies, en veure que la imatge continuava a internet, els pares van anar a les dependències de la policia local d’Hostalric i van presentar una denúncia. Els agents, després de les gestions oportunes, van aconseguir eliminar la fotografia de la nena.

Revelació de secrets

El cas va arribar ahir a l’Audiència de Girona, però es va haver de suspendre perquè faltava un testimoni. S’ha fixat una nova data, i es farà al maig. Per aquests fets el fiscal no acusa, però en canvi la família de la menor, a través d’un advocat, ha continuat amb la causa i demana una pena de sis anys de presó per un delicte de revelació de secrets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia