Successos

Rescaten dos atrapats a 9 metres d’altura

Els Bombers de la Generalitat van haver d’efectuar dos rescats de muntanya a les comarques gironines. En el primer dels successos, es van haver d’activar l’helicòpter dels GRAE i dos vehicles per socórrer dos joves de 22 i 23 anys al camí dels gorgs de Riells del Fai, al terme de Bigues i Riells. Els joves excursionistes es van quedar atrapats en una paret a 9 metres d’altura i no van poder continuar. Els Bombers els van poder rescatar sans i estalvis. Posteriorment, efectius dels GRAE i del GEM, amb el suport de l’helicòpter, també es van haver de desplaçar fins a Queralbs, on van haver de socórrer un esquiador de muntanya de 37 anys que s’havia lesionat el turmell al coll de la Marrana. L’home va ser traslladat en estat menys greu a l’hospital de Campdevànol.

Per altra banda, un incendi va cremar totalment cinc contenidors i un cotxe al carrer Enric Morera de Torroella de Montgrí. Els fets van ocórrer ahir pels volts de tres quarts de tres de la matinada. Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar efectius de la policia local i una dotació dels Bombers que va poder apagar totalment el foc al cap d’una hora. L’incendi també va cremar parcialment un altre vehicle que estava aparcat a la zona, però afortunadament no va resultar ferit cap veí ni va afectar cap arbre ni edifici de la zona. Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia