Successos

Roba a Madrid i l’atrapen a la Jonquera

L’investigat estava sent buscat per la sostracció de 1.000 euros en un bingo

La Guàrdia Civil de la Jonquera va detenir el 9 de gener un ciutadà contra qui constava una ordre de crida i cerca per un delicte de furt. Els agents el van aturar en un dispositiu que estaven duent a terme a l’AP-7, en direcció a l’Estat francès. L’actuació policial va començar després que els efectius paressin un vehicle amb matrícula espanyola, en el qual viatjava tan sols el conductor. La Guàrdia Civil va comprovar que tenia en vigor una requisitòria emesa per la Policía Nacional. Els investigadors van contactar amb els agents que havien dictat aquesta ordre i els van detallar que l’acusat estava sent buscat per la sostracció de 1.000 euros al bingo Canoe de Madrid. L’home, de 37 anys i de nacionalitat romanesa, va ser arrestat i va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.

A banda, els Mossos d’Esquadra de Girona van detenir el dia 10 dos joves de la ciutat, de 18 i 20 anys i de nacionalitat marroquina, per un robatori amb força. Els agents van ser alertats de matinada que uns desconeguts estaven enfilats en una escala i pretenien accedir a un habitatge. Els policies, en arribar, van localitzar tres nois que coincidien amb la descripció de què disposaven. Els joves van saltar d’una escala que hi havia recolzada en una paret. Dos d’ells van fugir corrent i un tercer, amb bicicleta. Els Mossos van interceptar els dos nois que corrien i els van identificar. Paral·lelament, una altra patrulla va comprovar que l’escala estava recolzada al costat de la finestra oberta d’un pis i tot indicava que no havien aconseguit entrar a l’interior. En no donar cap resposta coherent sobre la seva presència a la casa, els dos joves van quedar detinguts. Els arrestats –un amb antecedents– van passar l’endemà a disposició judicial. La investigació continua oberta per intentar localitzar el tercer còmplice.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia