Successos

Successos

Una bala que va rebotar mata un caçador a la vall de Llémena

Un company va disparar a un senglar, va fallar, la bala va tocar una pedra, va rebotre i va tocar el caçador

Accident de cacera mortal ahir a Sant Martí de Llémena. Un caçador de 83 anys, conegut com en Xandri, resident al Vallès i membre de la colla de Granollers de Rocacorba, va morir de resultes d’una bala que va rebotar i que li va impactar al pit ahir al matí mentre participava en una batuda del senglar a Sant Martí de Llémena. L’accident va passar pels volts de les 10 del matí, quan la colla feia una de les habituals batudes del dimecres al bosc de can Busó, a Sant Martí de Llémena. Un dels caçadors, des de la seva parada assignada, va disparar contra un senglar que passava per la seva trajectòria de tret. Va fallar i la bala va impactar contra una pedra, va rebotar, va canviar de trajectòria i va impactar contra en Xandri, que estava també ben situat a la parada que li pertocava. El projectil li va impactar en el pit i, tot i que es van avisar els serveis d’emergència, no va ser possible salvar-li la vida i es va activar el protocol judicial i es va fer l’aixecament del cadàver a la zona de l’accident. Els Mossos es van fer càrrec d’elaborar l’atestat per un delicte d’homicidi per imprudència que entregaran al jutjat de guàrdia de Girona.

Aquest és el segon cas d’accident mortal de cacera a les comarques gironines aquest any. L’1 d’octubre, coincidint amb la data del referèndum, un caçador de 54 anys veí de Girona va resultar mort en rebre un tret accidental que li va disparar un company mentre participaven en una batuda de caça a Fellines, a Viladasens. El caçador que va disparar va obrir foc contra un grup de senglars que van travessar en una clariana entre la seva posició i la de la víctima. Va abatre un senglar, una peça petita, però un projectil va impactar en el caçador que estava a la parada assignada a l’altre costat de camp i que va resultar mort.

LA XIFRA

83
anys
tenia la víctima, un empleat de banca jubilat del Vallès, membre de la colla de Granollers de Rocacorba


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia