Successos

Successos

Mor atropellat a Jafre un vianant de 90 anys

L’home creuava la carretera quan un turisme el va envestir

Un home de 90 anys, Ricard Hugas Oliveras, veí de la Bisbal d’Empordà, va morir ahir al matí en ser atropellat per un cotxe mentre creuava la carretera a Jafre. L’accident va passar pels volts de tres quarts de nou del matí, al quilòmetre 3,2 de la carretera GI-634, entre Verges i Colomers. Tot i que es van activar els serveis mèdics d’emergència i el SEM va enviar un helicòpter medicalitzat, no va ser possible salvar la vida del vianant. De resultes de l’accident, mentre treballaven el serveis d’emergència i els Mossos feien les gestions per a l’atestat, es va tallar una estona la carretera i es va anar donant pas alternatiu.

Camió evadit

Mentrestant, els Mossos continuen investigant el cas de l’home que segons tots els indicis dilluns també va morir atropellat en un pàrquing de la Jonquera per un vehicle que va fugir. La víctima va ser trobada malferida al pàrquing de la duana i va acabar morint poca estona després quan la van dur al CAP. Per les ferides que tenia, marques de roderes al cos, i per la inspecció de la zona on va passar el sinistre, tot fa pensar que el vehicle que el va atropellar era un camió. La víctima duia un document, no pas d’identitat, a nom d’un algerià de 26 anys, que ara s’ha de comprovar si es correspon amb la seva veritable identitat.

LA XIFRA

39
persones
han mort d’accident aquest any a les comarques gironines.

LA XIFRA

5
de les víctimes
eren vianants que van ser atropellats.

Trenta-nou morts d’accident

Trenta-nou persones com a mínim han mort de resultes dels accidents de trànsit aquest any a les comarques gironines. Cinc de les víctimes són vianants que han mort atropellats. L’accident amb més víctimes va ser el que va passar la setmana passada a Molló quan un vehicle tot terreny es va estimbar a la pista forestal que va de Setcases a Espinavell i en què van morir els quatre joves que hi viatjaven, que tornaven de Setcases.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia