Successos

terrorisme

investigació

Els Mossos desprecinten el xalet d’Alcanar Platja

La recollida de proves a l’habitatge dels terroristes ha durat 20 dies

La urbanització Montecarlo d’Alcanar Platja comença a recuperar la normalitat. Els Mossos d’Esquadra han desprecintat el solar on hi havia el xalet ocupat per la cèl·lula gihadista que va atemptar a Barcelona i Cambrils. Després de 20 dies de treballs, els Tedax han comprovat que no hi ha més explosius a la parcel·la i s’han retirat les proves que es consideren rellevants per a la investigació dels atemptats. Pel que fa al material trobat entre la runa del xalet, que es va ensorrar el 16 d’agost després d’una forta explosió, hi ha més d’un centenar de bombones de butà, acetona, aigua oxigenada, claus, bicarbonat i un cinturó carregat amb explosius.

Els Mossos i la policia local d’Alcanar mantindran una patrulla de vigilància a la zona per garantir la seguretat dels deu habitatges que van resultar afectats per l’explosió. “Hi ha veïns que encara no han pogut tapiar els seus xalets perquè estan pendents que es periten els danys per reclamar la indemnització”, ha explicat el tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Alcanar, Jordi Bort.

Quant a les peticions dels veïns de dignificar la urbanització Montecarlo d’Alcanar Platja, l’Ajuntament sosté que no ha rebut l’obra dels propietaris i que són ells qui han d’assumir el cost d’instal·lar els serveis perquè després l’Ajuntament n’assumeixi el manteniment. La urbanització Montecarlo té una quarantena de xalets construïts durant la dècada dels setanta i els carrers estan sense asfaltar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia