Successos

societat

Dos nens de 5 i 7 anys de Cassà, intoxicats per cocaïna

Han estat ingressats des de diumenge fins avui, que han estat donats d’alta

Dos nens de cinc i set anys de Cassà de la Selva han estat ingressats a l’Hospital Josep Trueta de Girona des de diumenge passat per intoxicació per cocaïna. Ja han estat donats d’alta, segons informen fonts hospitalàries.

Segons els Mossos d’Esquadra, les primeres investigacions policials apunten que es va tractar d’un consum accidental perquè la substància estupefaent hauria estat a l’abast dels menors a casa seva. Els Mossos d’Esquadra van detenir la mare com a presumpta autora d’un delicte relacionat amb els drets i deures familiars i avui dimarts està previst que el pare sigui interrogat pels agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de Girona, que s’han fet càrrec del cas.

La intoxicació es va descobrir diumenge al matí gràcies a la propietària d’un bar de Cassà de la Selva on hi havia la mare i els dos nens, que els va observar una actitud que va considerar molt estranya.

La policia va posar aquest cas en coneixement de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), que va obrir un expedient informatiu sobre la família i que, a l’espera que es resolgui, ha dictaminat que els menors quedin sota la custòdia d’una familiar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia