Successos

Un altre foc a Vilopriu crema 3.000 m² i fa tallar la carretera

Vilopriu, el poble que ha patit centenars de focs les últimes dècades i que mai ha pogut aclarir qui és l’incendiari o incendiaris, va ser l’escenari ahir d’un altre incendi que va començar arran de la C-631, que es va haver de tallar una estona mentre els Bombers treballaven per sufocar les flames, que van acabar cremant 3.000 m² de vegetació.

Els Bombers hi van enviar quatre vehicles per terra i l’helicòpter bombarder, que es va retirar quan es va comprovar que les flames ja no avançaven. Les causes de l’incendi no estaven aclarides però el fet que les flames comencessin als marges de la carretera fa sospitar que darrere hi hagi la mà de l’home ja sigui de manera accidental o intencionada.

Aquest estiu hi ha hagut altres focs que han afectat Vilopriu. El 15 de juliol es va calar foc arran de la carretera GIV-6231, que uneix Vilopriu i Camallera, i va cremar 1,2 hectàrees. El 20 de juny els Bombers també van haver de sufocar un foc.

Vilopriu fa anys que viu sota l’estigma de patir les accions d’un piròman i s’han detingut sospitosos però mai s’ha provat l’autoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia