Detenen a Sant Hilari Sacalm un italià acusat de falsificació de documents

Els Mossos i els vigilants de Sant Hilari Sacalm han detingut un home italià de 55 anys que es diu Valentín Anton, acusat de falsificació de documents. El detingut, que, a més a més, estava buscat per la Guàrdia Civil i la Policía Nacional per altres afers, ha estat empresonat.

El 20 de desembre passat, els vigilants de Sant Hilari van comunicar als Mossos que havien descobert que un resident a la població tenia en el despatx del seu pis tota una col·lecció d'estris i material aptes per falsificar i manipular documents públics. Quan hi van anar, el sospitós, que és de nacionalitat italiana i, oficialment, consta com a domiciliat a València, no era al pis de Sant Hilari. Els policies, però, es van quedar vigilant fins que l'endemà Valentín Anton va arribar-hi i llavors el van detenir. Després, van escorcollar el domicili i li van comissar quatre impressores, dos ordinadors, dues làmpades de llum ultraviolada, una lupa i estris per plastificar. També van trobar una pila de documents com ara permisos de conduir, passaports de diversos països, fitxes tècniques de vehicles, certificats de matriculació, targetes europees de la seguretat social, nòmines, partides de naixements, certificats de casament i visats. Els Mossos es van endur els documents, i els analitzen per comprovar si són falsificacions o són documents autèntics robats. El detingut, que tenia dues ordres de recerca i detenció, va passar a disposició del jutjat de Santa Coloma de Farners, que va ordenar que fos ingressat a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.