El temporal dificulta les comunicacions

Cancel·lats huit vols entre Madrid i el País Valencià

La neu i el gel continuen causant problemes al País Valencià, especialment pel que fa a les connexions amb Madrid com a conseqüència de la nevada registrada en aquesta ciutat. Sis vols entre els aeroports de Barajas i Manises han sigut cancel·lats i també han sigut suspeses dues connexions aèries més entre Madrid i l'aeroport de l'Altet. També són notables els problemes de circulació en la A-23, on el gel ha provocat més de vint accidents al llarg d'aquest matí. A més, els trens entre Madrid i el País Valencià pateixen retards d'entre 30 i 45 minuts.

Pel que fa a la xarxa viària del País Valencià, cinc carreteres de la demarcació de Castelló continuen tallades al trànsit: la VC-239, que uneix Toràs i el Toro; la CV-240, que comunica Barraques i el Toro; la CV-209, entre Barraques i Pina; la CV-203, a Torralba del Pinar; i la C-105, entre Castell de Cabres i la Pobla de Benifassà. També s'ha hagut de tancar un tram de la CV-20 entre Montanejos i Montan. La A-23 ha sigut tallada al seu pas pel municipi de Barraques, però la circulació ja hi ha sigut restablida.

Aquesta matinada, les temperatures mínimes han arribat als tres graus negatius en municipis de l'interior de la demarcació de Castelló, com Castellfort. A Vinaròs i a l'aeroport de Manises els termòmetres han registrat dos graus sota cero. A Castelló s'ha registrat un grau de temperatura i dos a València. A Alacant, la mínima ha sigut de cinc graus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.