Detenen dos joves acusats de catorze robatoris en segones residències de l'Ebre

Van ser sorpresos en una de les cases afectades, que usaven d'amagatall i on guardaven el material sostret

La Policia de la Generalitat imputa 14 robatoris amb força en segones residències de la Ribera d'Ebre a dos joves, de 24 i 28 anys i de nacionalitat romanesa, que van ser detinguts el 13 de desembre per part d'una patrulla de la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de districte de Móra d'Ebre. Aquell dia, els agents van acompanyar un dels afectats a casa seva, situada a Ginestar, per tal de comprovar els danys que els sospitosos hi haurien produït en forçar una finestra. Un cop van arribar-hi, van aconseguir enxampar in fraganti els presumptes delinqüents a l'interior del domicili que, curiosament, havien fet servir per ocultar-s'hi i per guardar-hi els objectes que havien sostret en altres habitatges de la zona que haurien buidat. D'altra banda, també en aquesta casa, els Mossos van recuperar un gran nombre de material del qual els nois s'haurien apropiat, com ara ordinadors, càmeres de fotos, televisors de plasma, rellotges, joies, roba, maletes, bosses de viatge i telèfons mòbils. Amb tot això, els detinguts van passar dimecres d'aquesta setmana a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gandesa, que va ordenar el seu ingrés provisional a la presó.

Material trobat de la Sènia

La Guàrdia Civil també va comunicar ahir que ha recuperat objectes valorats en 136.000 euros que un grup de cinc encaputxats es va endur en un assalt violent que va cometre dimarts en una casa de la Sénia, si bé els lladres encara no han estat localitzats. Entre aquests efectes hi ha joies, peces de plata –canelobres, jocs de cafè i safates–, figures de marfil, monedes d'or i de plata, dues escopetes de caça i un vehicle de gamma alta.

Assalten una empresa càrnia de Riudellots

t. s

Un grup de quatre o cinc persones van assaltar dimecres l'empresa càrnia Jaume Abras, SA, de Riudellots de la Selva, i es van endur diverses caixes de pernils i embotits. Un dels delinqüents va sorprendre el vigilant per darrere i el va amenaçar amb un ganivet. Altres empleats es van amagar a les oficines i van avisar els Mossos, però quan van arribar els lladres ja havien fugit. El vigilant assaltat va assegurar que havia conegut la veu del lladre que el va amenaçar, i que es tracta d'un antic vigilant de l'empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.